Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Χρύσα Ζαχαράκη η πανέμορφη ανερχόμενη blogger


 Η Χρύσα Ζαχαράκη, ανερχόμενη blogger Ελληνίδα, έχει καταφέρει να συνδυάσει απόλυτα την όμορφη και σέξυ εμφάνιση με τη δημιουργικότητα και τις νέες ιδέες, μέσω της σελίδας της Go on Lifestyle (www.goonlifestyle.com). 
 Όπως κάθε αιγωκερίνα, πατάει γερά στα πόδια της, ενώ οι διακρίσεις στα επαγγελματικά της έχουν έρθει με το πίσμα και η θέληση της. 
 Σπούδασε στο ΤΕΙ Λογιστικής της Καβάλας, αλλά απο μικρή της κέντριζε το ενδιαφέρον ο κόσμος της ομορφιάς. Μόλις τελείωσε τις σπουδές της ξεκίνησε σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ και σύντομα ξεκίνησε συνεργασία με πολύ γνωστή και παγκόσμια εταιρεία καλλυντικών. 
 Η καθημερινή της επαφή με γυναίκες και άντρες, μέσω της δουλειάς της, στάθηκε αφορμή να δημιουργήσει μια σελίδα με....
ιδέες πάνω στη μόδα, την ομορφιά αλλά ταυτόχρονα και προτάσεις που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ενδιαφέρον. 
 Στόχος της είναι προσελκύσει όλο και μεγαλύτερο κοινό στη σελίδα της, και να τους παρασύρει σε ένα πιο δημιουργικό, απλό και περίπλοκο τρόπο ζωής.  

 Νέα, όμορφη, φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη στη νέα τάση της εποχής που είναι τα social media. 
 Το φλέρτ υπήρχε πάντα στη ζωή της.. Όποιος λέει ότι έχει χαθεί στη σημερινή εποχή θα τον διαψεύσει μιας και τον σύντροφό της τον γνώρισε φλερτάροντας σε πλοίο, στην επιστροφή της απο ταξίδι στη Μύκονο. 
 Ήταν η πιο ξεχωριστή προσέγγιση που έχει ζήσει, μιάς και συνδύαζε ταξίδι, ρομαντισμό, συζήτηση.. 
 Ο σύντροφος που έχει αποτελεί για αυτή το ιδανικό αρσενικό, μιας και τη στηρίζει απόλυτα δυο χρόνια τώρα σε όλες τις επιλογές της επαγγελματικά, ενώ ανέχεται τη τρέλλα της καθημερινότητάς της. 
 Εύχεται και ελπίζει σε έναν πιο ειρινικό και δημιουργικό κόσμο. Σε μια εποχή κρίσης και οικονομικής δυσχέριας, η καλή διάθεση και η βοήθεια σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη πρέπει να επικρατεί. 
 Λατρεύει τη γυμναστική, και συγκεκριμένα τη yoga και το pilates, τα οποία προσπαθεί να κάνει 2 με 3 φορές την εβδομάδα. 
 Τα ταξίδια πάντα θα είναι πρόκληση για την ίδια, με πιό πρόσφατο στα Αραβικά Εμιράτα. Όλες τις δραστηριότητές της φροντίζει να μας τις δείχνει με πολύ ενδιαφέρον τρόπο μέσα από φωτογραφικό υλικό που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. 
 Τη συνατά κανείς στη περιοχή της Κηφισιάς, όπου είναι αγαπημένος της προορισμός για φαγητό και ποτό, μιας και μένει κοντα, ενώ το Χαλάνδρι είναι επίσης αγαπημένο της στέκι, αφού εκεί μεγάλωσε και έχει πολλούς παιδικούς φίλους και γνωστούς. 
 Η σωστή διατροφή και ένα καλό πρωινό, για δυνατό ξεκίνημα της ημέρας, είναι μια καλή συνήθεια που ακολουθεί πιστά. Ενώ το ότι έκοψε το κάπνισμα αποτελεί μια κακή συνήθεια που ανήκει στο παρελθόν. 
 Δυνατό της σημείο είναι το χαμόγελό της, είναι αυτή η πρώτη εικόνα που όταν τη βλέπει κάποιος δε μπορεί παρά να τη συμπαθήσει. Ενώ της αρέσει με οτιδήποτε καταπιάνεται να το κάνει τέλεια, η τελειότητα και ο εγωκεντρισμός δεν την χαρακτηρίζουν. Προσπαθεί να γεμίζει με εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές τη ζωή της και να επηρεάζει όσο μπορεί πιο θετικά τη ζωή των γύρω της.  
Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στη δουλειά και στη καθημερινότητά της.. 
Site: www.goonlifestyle.com 
Business Page: Goon.Lifestyle 
Facebook: Chrysa Zacharaki 
Instagram: Zacharaki Chrysa















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου